Google Translate

  • YAKIN GEÇMİŞ

    Yıldırım Blog Uzmanı(YBU)
    Bildiğimiz kadar doğruyuz, bilmediğimiz kadar eksik. Blogger tarafından desteklenmektedir.
    9 Aralık 2014 Salı

    Saray İmar Planı ve Alternatif Protokol Yolu

    Saray İmar Planı

    Yeşilbağ villa konut yapı kooperatifi

    2008 yılında kurulan kooperatifin yerleşim yeri haritada mevcut.

    İnşaat ne zaman ?

    Arsanın imar problemleri ile bugüne kadar kooperatif yetkilileri özenli bir çalışma ile ilgilenmişler imar planının düzenlemesinde emekleri var. imar planı tamamlandığı ve kesinleştiği için inşaat için engel yok. İstenilen anda inşaat başlayacaktır.

    Esenboğa metrosu ve Upem projelerine çok yakın olan kooperatif, diğer yatırımcılar için örnek bir proje olmaya aday. İlk olmak bölgede önemli prestij olabilir. Bölgede özellikle Güldarbı ve Melikşah civarında kooperatifler için çok uygun olarak tabir ettiğimiz fiyatta yerler halen mevcut. Zaten bazıları bu bölgede çok önceleri yer aramaya ve almaya çalışıyorlar.


    Alternatif protokol yolu
    Haritada belirtilen alternatif protokol yolu gelecekte Yıldırım Beyazıt Üniversitesine en kolay ulaşım yolu olmaya aday. Bu konuda diğer bir alternatif Ülker Kavşağı'ndan Kazan ilçesine açılması beklenen yoldur. Burada önceliği alan yoldaki arsalar ve tarlalar çok iyi prim yapmaya aday bölgeler. Bunu bekleyip göreceğiz. Upem sonrasında ise artık Pursaklar ve Saray arasında boş alan bulmakta zorlanacağız. Sürekli olarak favori listemde olan Gümüşoluk, Kurusarı ve Dumlupınar güzergahı bu yolun önceliğine göre yatırımcılar için önem arz ediyor.


    • Blogger Yorumları
    • Facebook Yorumları

    0 yorum:

    Yorum Gönder

    Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

    Item Reviewed: Saray İmar Planı ve Alternatif Protokol Yolu Rating: 5 Reviewed By: econometri00
    Scroll to Top