Google Translate

  • YAKIN GEÇMİŞ

    Yıldırım Blog Uzmanı(YBU)
    Bildiğimiz kadar doğruyuz, bilmediğimiz kadar eksik. Blogger tarafından desteklenmektedir.
    4 Aralık 2014 Perşembe

    PROJELER İLİŞKİN GÖRÜNTÜLER (YBÜ-OTONOMİ-FUAR ALANI-NORTHGATE-UPEM) 02.10.2014 TARİHLİ GÖRÜNTÜLER

    Yıldırım Beyazıt Üniversitesi inşaatını artık fiziksel olarak görebiliyoruz. Önümüzdeki yıllarda üçgene benzeyen alanın içi çevresi tamamen dolacak. 


    Otonomi inşaatında artık geri sayım başladı 2015 Mayıs ayında teslim edilmesi bekleniyor. Proje maketlerini yayınladığımız görüntüler harita üzerinde net olarak görünüyor. 

    2009 yılından beri vaadedilen Ankara Uluslararası Fuar Alanı artık açılan imar yolları ile inşaat aşamasına geldi. Şu sıralar temel kazısı yapılıyor. 

    Uluslararası Polis Eğitim Merkezi (UPEM) imar çalışması sonrasında inşaatı başladı.

    Bölgedeki özel yatırımlardan biri olan Northgate (Otel Hastane Avm) projesi inşaat için hazırlıklara başladı inşaat yapılacak alan çizgilerle belirlendi. Şu sıralar temel atma aşamasında olduğunu tahmin ediyoruz.


     Bölgede artık yatırımcılar için şüphe edecek durum kalmadı. Fuar alanı, Northgate, UPEM ve Esenboğa metrosunun bir an önce inşaatlarının hızlı bir şekilde tamamlanmasını bekliyoruz.




    • Blogger Yorumları
    • Facebook Yorumları

    0 yorum:

    Yorum Gönder

    Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

    Item Reviewed: PROJELER İLİŞKİN GÖRÜNTÜLER (YBÜ-OTONOMİ-FUAR ALANI-NORTHGATE-UPEM) 02.10.2014 TARİHLİ GÖRÜNTÜLER Rating: 5 Reviewed By: econometri00
    Scroll to Top