Google Translate

  • YAKIN GEÇMİŞ

    Yıldırım Blog Uzmanı(YBU)
    Bildiğimiz kadar doğruyuz, bilmediğimiz kadar eksik. Blogger tarafından desteklenmektedir.
    24 Ekim 2014 Cuma

    HAVAALANI METROSU MERKEZ KAMPÜS GÜZERGAH ÇALIŞMASI HIZLA DEVAM EDİYOR

    Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin DOĞAN, EGO Genel Müdür Yardımcısı Mahmut EMİRDOĞAN, Üniversite Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanı Metin İMAMOĞLU, T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Alt Yapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Demiryolları Etüt Proje Daire Başkanlığı Mimari Tesisler Şube Müdürü Ali ÖZELER ve Güzergah Şube Müdürü Semih AYDOĞAN, Proje Müellifi Yüksek İnşaat Mühendisi Enver ALTINOK Ulus Rektörlük binasında Havalimanı Metrosunun Üniversitenin Esenboğa Merkez Kampüs Alanına bağlanmasıyla ilgili güzergah ve durak tespiti amacıyla bir araya geldiler.

    Esenboğa Havalimanı Metrosu Merkez Kampüs bağlantılı hatla ilgili proje çalışmasının tamamlanmasıyla Üniversite, kampüsüne direkt metro hattı bağlı olan ilk kampüs olma özelliğine kavuşacak. Bu projenin tamamlanmasıyla Esenboğa havalimanından Üniversiteye 3 dakikada, şehir merkezindense yarım saatten daha kısa bir sürede ulaşılacaktır.

    • Blogger Yorumları
    • Facebook Yorumları

    0 yorum:

    Yorum Gönder

    Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

    Item Reviewed: HAVAALANI METROSU MERKEZ KAMPÜS GÜZERGAH ÇALIŞMASI HIZLA DEVAM EDİYOR Rating: 5 Reviewed By: econometri00
    Scroll to Top